FAQ
Hur många får man vara i lokalen?
Vi tar emot upp till 130 personer på sittande tillställningar och upp till 150 personer på mingel
Antalet kan variera på konferens och beroende på upplägg.
Runda bord: upp till 104 personer
Långbord: upp till 130 personer
Biosittning: 100 personer
Har ni någon minimigräns vid bokning?
Ja, se information om detta på de olika alternativen som vi erbjuder.
När får man tillgång till lokalen?
Man får tillgång till lokalen klockan 12.00 samma dag till klockan 12.00 dagen efter.
Det är möjligt att lägga till så att man får tillgång till lokalen dagen innan. På dagen innan så får man tillgång till lokalen kl 15.00 och det är en värd/tekniker på plats i 2 timmar.
Hur länge får festen pågå?
Till klockan 02.00
Hur funkar det med personal?
Personal ingår i 5 timmar när man tar mat via oss. Det brukar täcka en middag och ett mingel.
När tiden som ingår löper ut så kostar personalen 450kr per påbörjad timme & per personal fram till att eventet avslutats. Detta p.g.a. att vi serverar kundens egna dryck efter middagen och behöver täcka personalkostnader. All personal stannar ej kvar och antalet avgörs utifrån behovet.
När man lägger till extra personal på övriga alternativ så är priset per styck.
Får man ta med egen dryck?
Ja, det får man på alla alternativ. Dock endast på privata/slutna sällskap.
När man tar mat via oss så kan kunden också ta med egen tårta, snacks (t.ex. chips) och tillbehör till drinkar och annan dryck.
Vad har ni för bokningsvillkor?
Se "regler & villkor"
Hur kan jag boka lokalen?
Skicka en intresse anmälan till info@sockerbruketarena.se.