top of page
1_MG_3299 kopia.jpg

FAQ vanliga frågor

Vad gäller med serveringspersonal? 

När ni tar mat via oss ingår personal i 5 timmar under middagen.

Personalen är på plats tills att dansgolvet är redo och alla glas är borttagna från borden.

All personal börjar jobba 30 minuter innan gästerna anländer.

 

När tiden som ingår löpt ut kostar personalen per påbörjad h & per personal.

Det vanliga är att det tillkommer 1-2 timmar extra för personalen relaterat till middagen.

Dock antalet extra timmar är beroende på ert upplägg ni har.

När middagen är avslutad kan kan ni antingen ha personal via oss eller tar hand om tillställningen själva. Om ni önskar att vår personal ska vara på plats jobbar de 30 minuter  efter att er tillställning

har avslutats.

Hur många får man vara i lokalen?

Med runda bord tar vi upp till 104 personer, med långbord tar vi upp till 130 personer

och på mingel kan vi ta upp till 150 personer.

Antalet kan variera på konferens och beroende på upplägg.

När får man tillgång till lokalen?

Man får tillgång till lokalen klockan 12.00 samma dag till klockan 12.00 dagen efter.

Det är möjligt att välja alternativet "dagen innan". Då får ni tillgång till lokalen kl 15.00 

dagen innan ert event, samt att en värd/tekniker är på plats då i 2 timmar.

Hur länge får festen pågå?

Till klockan 02.00. Då ska musiken vara avstängd och kl 02.30 skall lokalen

blivit släckt, låst, larmat och att alla lämnat lokalen. 

Sluttid för tillställningen kan variera beroende på veckodag. 

Får jag ha med mig egen dryck?

Man får ta med sig egen dryck på alla alternativ. 

Gäller på slutna/privata tillställningar.

bottom of page