top of page
1_MG_3299 kopia.jpg

FAQ vanliga frågor

Hur funkar det med serveringspersonal? 

När man tar mat via oss ingår personal i 5 timmar.

All personal börjar jobba 30 minuter innan gästerna anländer till 30 minuter

efter att middagen är över och att ev. dansgolv är redo. 

 

Minst 2-3 serveringspersonal är kvar till när eventet helt avslutas för att t.ex. servera

dryck, plocka glas och hålla lokalen rent.

 

När tiden som ingår löper ut så kostar personalen per påbörjad h & per personal.

På event så kan man förbereda sig att all personal kommer att jobba 1-2 timmar extra,

utöver de timmar som ingår.

Hur många får man vara i lokalen?

Med runda bord tar vi upp till 104 personer, med långbord tar vi upp till 130 personer

och på mingel kan vi ta upp till 150 personer.

 

Antalet kan variera på konferens och beroende på upplägg.

När får man tillgång till lokalen?

Man får tillgång till lokalen klockan 12.00 samma dag till klockan 12.00 dagen efter.

Det är möjligt att lägga till så att man får tillgång till lokalen dagen innan.​ 

dagen innan så får man tillgång till lokalen kl 17.00 och det är en värd/tekniker på plats i 2 timmar.

Hur länge får festen pågå?

Till klockan 02.00. Då ska musiken vara avstängd och kl 02.30 ska man senast ha släckt, låst, larmat och lämnat lokalen. 

Kan variera p.g.a. vilken dag.

Vad får jag ha med mig själv? 

Man får ta med sig egen dryck på alla alternativ. 

(på slutna/privata tillställningar).

bottom of page