top of page
Förrätter
Varmrätter
Desserter
Vår & sommar två/trerätters meny
Förrätter Varmrätter Desserter
Förrätter:
Alternativ 1:
Kallrökt lax, gurka, dill, löjromscremefraiche, ängsyra,
smörstekta rågbrödssmulor, picklad rödlök & kallpressad rapsolja.
Alternativ 2:
Tomater i olika färger och former, syrad pilgrimsmussla,
rökta räkor, forellrom, vattenkrasse, ostcreme, hummer och ramslöksolja.
Alternativ 3: (vegetarisk)
Saltrostade rödbetor, getostkräm, ruccola, pinjenötter och honung
Alternativ 4:
Ankterrin på anklår med honungsmelon, smulad fetaost,
balsamicoreduktion, rostade pinjenötter, machesallad & tagetes
Varmrätter:
Alternativ 1:
Kalvfilé, potatis fondant , ramslökssås, semitorkad tomat,
rostad rödlök & sockerstekt knippmorot
Alternativ 2:
Kummel med ragu på små ärtor och lökar samt rökt sidfläsk,
sparrisveluté , rostad blomkålspuré & fänkålssallad med dill.
Alternativ 3:
Ångad torskfilé med rödbetor, potatiskräm med dragon och cheddar ,
eldad blomkål & skummig blåmusselsås
Alternativ 4:
Rostad blomkål med Pumpapuré, semitorkade tomater, grillad morot och
sockerärtor ,persiljepesto med solrosfrön och lagrad prästost
Desserter:
Alternativ 1:
Vit choklad mousse med vinbär, lemoncurd & sockerkaksskorpa.
Alternativ 2:
Jordgubbspannacotta med creme pateserie smaksatt med vanilj & syrlig rabarber
Alternativ 3:
Mörk chokladfondant med äpplekompott, kola och mandel & chokladmynta,
bottom of page