top of page
Wedding Table
Förrätter
Varmrätter
Desserter

Vår & sommar två/trerätters meny

Förrätter    Varmrätter    Desserter   
 
 
Förrätter:
Alternativ 1:
Kallrökt lax, gurka, dill, löjromscremefraiche, ängsyra,
smörstekta rågbrödssmulor, picklad rödlök &  kallpressad rapsolja.


Alternativ 2: 
Tomater i olika färger och former, syrad pilgrimsmussla,
rökta räkor, forellrom, vattenkrasse, ostcreme, hummer och ramslöksolja.

 
Alternativ 3: (vegetarisk)
Saltrostade rödbetor, getostkräm, ruccola, pinjenötter och honung 

Alternativ 4: 
Ankterrin på anklår med honungsmelon, smulad fetaost,
balsamicoreduktion, rostade pinjenötter, machesallad & tagetes

 

Varmrätter:
Alternativ 1: 
Kalvfilé, potatis fondant , ramslökssås, semitorkad tomat,
rostad rödlök & sockerstekt knippmorot 


Alternativ 2: 
Kummel med ragu på små ärtor och lökar samt rökt sidfläsk,
sparrisveluté , rostad blomkålspuré & fänkålssallad med dill.


Alternativ 3: 
Ångad torskfilé med rödbetor, potatiskräm med dragon och cheddar ,
eldad blomkål & skummig  blåmusselsås 


Alternativ 4: 
Rostad blomkål med Pumpapuré, semitorkade tomater, grillad morot och
sockerärtor ,persiljepesto med solrosfrön och lagrad prästost

 
 
Desserter:​
Alternativ 1: 
Vit choklad mousse med vinbär, lemoncurd  & sockerkaksskorpa. 

Alternativ 2: 
Jordgubbspannacotta med creme pateserie smaksatt med vanilj & syrlig rabarber
 
Alternativ 3: 
Mörk chokladfondant med äpplekompott, kola och mandel & chokladmynta,


 

bottom of page