top of page
Wedding Table

Vår & sommar meny

Bufféer    Förrätter    Varmrätter    Desserter    Snittar    Vickning/Nattamat
 
Introduktion: 
Ni kan välja er meny utifrån de alternativ som vi erbjuder nedan.
Snittar & natta mat kan läggas till extra och vi anpassar maten utifrån
de allergier/koster era gäster har.
 
Bufféer:
Grekisk buffé: 
Souvlaki, kycklingspett eller lammfärsbiffar, grekisk sallad, chtipiti , hummus ,tzatziki & olivröra. Stekta squashplattor, vegetariskadolmar, grönsaksgryta, klyftpotatis & bröd


Italiensk buffé 
Tapenad, marinerad paprika, grilla Abourgin, Blandade Oliver, Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami), Caprese (färska tomater med mozzarella och basilika) , parmesanost , risotto med höstprimörer , focaccia (italiensk hembakad bröd) ,rosmarin- och citron rostad potatis och pestogratinerad kycklingsfilé eller italienska köttbullar i en härlig napolitansk tomatsås.​

 
Italiensk Antipasto Tradizionale
Tapenade, marinerad grillad paprika, grillad abourgin, blandade marinerade oliver, Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami, salsicca), caprese (färska tomater med mozzarella och basilika), Parmesanost, färskost, italienskt lantbröd och en härlig pesto med blandade crackers. 
 
 
Förrätter:
Alternativ 1:  
Krabbkrokett med brynt smör majonäs, örtsallad och crudité på polkabetor.

Alternativ 2:
Kallrökt lax, gurka, dill, löjromscremefraiche, ängsyra, smörstekta rågbrödssmulor,
picklad rödlök &  kallpressad rapsolja.


Alternativ 3: 
Tomater i olika färger och former, syrad pilgrimsmussla, rökta räkor, forellrom, vattenkrasse, ostcreme, hummer och ramslöksolja.
 
Alternativ 4 (vegetarisk)
Saltrostade rödbetor, getostkräm, ruccola, pinjenötter och honung 

Alternativ 5: 
Ankterrin på anklår med honungsmelon, smulad fetaost, balsamicoreduktion,
rostade pinjenötter, machesallad & tagetes

 

Varmrätter:
Alternativ 1: 
Kalvfilé, potatis fondant , ramslökssås, semitorkad tomat och rostad rödlök
& sockerstekt knippmorot 


Alternativ 2: 
Kummel med ragu på små ärtor och lökar samt rökt sidfläsk, sparrisveluté ,
rostad blomkålspuré & fänkålssallad med dill.


Alternativ 3: 
Ankbröst med anyapotatis, sparris, ragu på puylinser och äpple, friterad lök
& portvinssky. ​


Alternativ 4: 
Ångad torskfilé med rödbetor, potatiskräm med dragon och cheddar ,
eldad blomkål & skummig  blåmusselsås 


Alternativ 5 (Vegetariskt)
Rostad blomkål med Pumpapuré, semitorkade tomater, grillad morot och
sockerärtor ,persiljepesto med solrosfrön och lagrad prästost

 
 
Desserter:​
Alternativ 1: 
Vit choklad mousse med vinbär, lemoncurd  & sockerkaksskorpa. 

Alternativ 2: 
Jordgubbspannacotta med creme pateserie smaksatt med vanilj & syrlig rabarber
 
Alternativ 3: 
Mörk chokladfondant med äpplekompott, kola och mandel & chokladmynta,
 
Alternativ 4:
Utvalda ostar med fikonmarmelad, kex & rostad rågbröd ​


Snittar:
Alternativ 1:
Tunnbrödsstubbe med viltröra, Gravad lax på kavring & Färskost med räkor.  

Alternativ 2:
 Färskost med kantareller, Räkröra på kavring & Lantpaté med saltgurka. 

Alternativ 3:
Varité av ostkuber, Väskuströra på kavring & viltröra. ​​
 

 Vickning/Natta mat​
Korv med bröd & tillbehör
Nachobord 
Grekisk gyro, kött eller vegetarisk

 

Buffér
Förrätter
Varmrätter
Desserter
Snittar
vickning
bottom of page