top of page
Wedding Table
Förrätters hös
Varmrätter höst
Desserter
Vicknig/natta mat höst

Höst & vinter två/trerätters meny 

Förrätter    Varmrätter    Desserter    Vickning/Nattamat

Förrätter:

Alternativ 1:  

Rensteksröra med äpplesallad med pinjenötter, Portvins och körsbärssås, 

Syltade körsbär & örtsallad

Alternativ 2:

Hummerbisque med västerbottenkräm, räkor och friterad torskkind & prästostkrutonger

Alternativ 3: 

Ceviche på pilgrimsmussla med räkor, morot och ingefärskrämkräm & glasört -krutonger

Alternativ 4: 

 Saltrostade rödbetor med getostkräm, ruccola, pinjenötter & honung

Varmrätter

Alternativ 1: 

Majskycklingbröst med rostade Jordärtsskockor och anyapotatis, vitvinssky, souterade ärtor och charlottenlö

Alternativ 2: 

Lättrimmad röding med kantareller, mandelpotatispure, gurka, dill & citronette

Alternativ 3: 

 Halstrad Havsgös  med rotselleripure smaksatt med tryffelolja, beurre blanc & smörstekta Haricoverts

 

Alternativ 4: 

Vildsvinskarré med rönnbärsgelé. cognacsky, ragu på smålök, bondbönor & portabellosvamp

 

Desserter:

Alternativ 1: 

Nyponmarmelad  med mandelskum, karamelliserade nötter & kryddkaka
 

Alternativ 2: 

Brässerad Ananas med mynta, kokosglass & kolasås

Alternativ 3: 

Mörk chokladmousse med myltade björnbär, rostade frön & citroncur

Snittar:
Skagenröra på bröd 

Marinerade tomater med burrata 

Olivtapenade

Fetaoströra med chili 

Vickning/Nattamat​

Korv med bröd & rostad lök 

Nachobord 

Grekisk gyro, kött eller vegetarisk

bottom of page