Höst & vinter två/trerätters meny
Förrätter Varmrätter Desserter Vickning/Nattamat
Förrätter:
Alternativ 1:
Rensteksröra med äpplesallad med pinjenötter, Portvins och körsbärssås,
Syltade körsbär & örtsallad
Alternativ 2:
Hummerbisque med västerbottenkräm, räkor och friterad torskkind & prästostkrutonger
Alternativ 3:
Ceviche på pilgrimsmussla med räkor, morot och ingefärskrämkräm & glasört -krutonger
Alternativ 4:
Saltrostade rödbetor med getostkräm, ruccola, pinjenötter & honung
Varmrätter
Alternativ 1:
Majskycklingbröst med rostade Jordärtsskockor och anyapotatis, vitvinssky, souterade ärtor och charlottenlö
Alternativ 2:
Lättrimmad röding med kantareller, mandelpotatispure, gurka, dill & citronette
Alternativ 3:
Halstrad Havsgös med rotselleripure smaksatt med tryffelolja, beurre blanc & smörstekta Haricoverts
Alternativ 4:
Vildsvinskarré med rönnbärsgelé. cognacsky, ragu på smålök, bondbönor & portabellosvamp
Desserter:
Alternativ 1:
Nyponmarmelad med mandelskum, karamelliserade nötter & kryddkaka
Alternativ 2:
Brässerad Ananas med mynta, kokosglass & kolasås
Alternativ 3:
Mörk chokladmousse med myltade björnbär, rostade frön & citroncur
Snittar:
Skagenröra på bröd
Marinerade tomater med burrata
Olivtapenade
Fetaoströra med chili
Vickning/Nattamat
Korv med bröd & rostad lök
Nachobord
Grekisk gyro, kött eller vegetarisk