top of page
Wedding Table

Höst & vinter meny

Bufféer    Förrätter    Varmrätter    Desserter    Vickning/Nattamat

Introduktion: 

Ni kan välja er meny utifrån de alternativ som vi erbjuder nedan.

Snittar & natta mat kan läggas till extra och vi anpassar maten utifrån

de allergier/koster era gäster har.

Bufféer:

Grekisk buffé: 

Souvlaki, kycklingspett eller lammfärsbiffar, grekisk sallad, chtipiti , hummus ,tzatziki & olivröra. Stekta squashplattor, vegetariskadolmar, grönsaksgryta, klyftpotatis & bröd

Italiensk buffé 

Tapenad, marinerad paprika, grilla Abourgin, Blandade Oliver, Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami), Caprese (färska tomater med mozzarella och basilika) , parmesanost ,, risotto med höstprimörer , focaccia (italiensk hembakad bröd) ,rosmarin- och citron rostad potatis och pestogratinerad kycklingsfilé eller italienska köttbullar i en härlig napolitansk tomatsås.

Italiensk Antipasto Tradizionale

Tapenade, marinerad grillad paprika, grillad abourgin, blandade marinerade oliver, Kallskuret (parma skinka, mortadella, salami, salsicca), caprese (färska tomater med mozzarella och basilika), Parmesanost, färskost, italienskt lantbröd och en härlig pesto med blandade crackers.

 

Julbord

Senapssill, inlagd svartvinbärssill, krämig skaldjurssill, gravad lax, kokt potatis, köttbullar,

prinskorv, fläsksida black orange, janssons, rödkål, julskinka, julkorv, gräddleverpastej

, vildsvinspaté. rullsylta, saltgurka, rödbetssallad, hackad rödlök & gräslök, gräddfil, grov senap, ägg med majonäs, julost, prästost, knäckebröd, julvört, smör & ris a la malta med apelsin

Förrätter:

Alternativ 1:  

Rensteksröra med äpplesallad med pinjenötter, Portvins och körsbärssås, 

Syltade körsbär & örtsallad

Alternativ 2:

Hummerbisque med västerbottenkräm, räkor och friterad torskkind & prästostkrutonger

Alternativ 3: 

Ceviche på pilgrimsmussla med räkor, morot och ingefärskrämkräm & glasört -krutonger

Alternativ 5: 

 Saltrostade rödbetor med getostkräm, ruccola, pinjenötter & honung

Varmrätter

Alternativ 1: 

Majskycklingbröst med rostade Jordärtsskockor och anyapotatis, vitvinssky, souterade ärtor och charlottenlö

Alternativ 2: 

Lättrimmad röding med kantareller, mandelpotatispure, gurka, dill & citronette

Alternativ 3: 

 Halstrad Havsgös  med rotselleripure smaksatt med tryffelolja, beurre blanc & smörstekta Haricoverts

 

Alternativ 4: 

Vildsvinskarré med rönnbärsgelé. cognacsky, ragu på smålök, bondbönor & portabellosvamp

 

Desserter:

Alternativ 1: 

Nyponmarmelad  med mandelskum, karamelliserade nötter & kryddkaka
 

Alternativ 2: 

Brässerad Ananas med mynta, kokosglass & kolasås

Alternativ 3: 

Mörk chokladmousse med myltade björnbär, rostade frön & citroncurd
 

Alternativ 4:

Osttallrik, marmelad och kex

Vickning/Nattamat

Korv med bröd & rostad lök 

Nachobord 

Grekisk gyro, kött eller vegetarisk

Bufféer höst
Förrätters hös
Varmrätter höst
Desserter
Vicknig/natta mat höst
bottom of page